? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
 
 

Wilt u iets weten? Kijk hier of uw vraag er tussen staat.

Is dit niet het geval stel dan uw vraag middels het contact formulier, dan ontvangt u zo spoedig mogelijk antwoord.
 
 1. Kan ik bestelde stof terugsturen?

  U kunt meterwaren (dus stof, band, elastiek ed) alleen terugsturen indien het een fabricagefout betreft of een fout van ons. Als blijkt dat de kleur tegenvalt of het motief niet goed is, is dit niet mogelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om in geval van twijfel gebruik te maken van onze proefservice. Zie ook onze algemene voorwaarden. 

 2. Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn afhankelijk van het volume en het gewicht. Doorgaans kan 1 meter stof door de brievenbus, maar dit weegt meer dan 250 gram, waardoor het onder het brievenbuspakket tarief (€ 3,50) valt. Voor een meter band, een klosje garen of een rits rekenen wij afhankelijk van het gewicht € 1,50 of € 2,35. 
  In uw winkelwagen verschijnt standaard € 6,50 verzendkosten. Dit kunt u in het bestelproces wijzigen. Bij twijfel adviseren wij u om voor pakketpost te kiezen. Indien u teveel betaald heeft ontvangt u het teveel betaalde per omgaande retour. Het is ook mogelijk om vooraf op te vragen wat de verzendkosten zijn. Een telefoontje of mailtje verschaft u duidelijkheid.
  Ook kunt u uw bestelling via Kiala laten lopen. Binnen NL € 3,95, België € 7,50
  Bij een bestelling hoger dan € 75,-- betaalt u geen verzendkosten, m.u.v. acties.

 3. Is er een fysieke winkel?

  Nee. maar indien u de stof van te voren wilt zien en voelen kan dit na telefonische afspraak, 06-45877863. Dit geldt ook als u de stof af wilt halen.  Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze proefservice.

 4. Kan ik teveel bestelde meterwaren terugsturen?

  Nee, dit is helaas niet mogelijk. Twijfelt u aan de hoeveelheid benodigde stof, stuur dan een mail met een beschrijving van het kledingstuk dat u wenst te maken en de maat. Zie ook onze algemene voorwaarden.

 5. Hoeveel is de minimale afname?

  Voor alle stoffen en boordstoffen is de minimale besteleenheid 25cm, voor alle overige meterwaren is de minimale besteleenheid 100 cm (tenzij anders vermeld). Voor alle overige producten is de afname per stuk.

 6. Is er een minimaal bestel bedrag?

  Nee, er geldt geen minimum bedrag voor uw bestelling.

 7. Hoe kan ik betalen?

  Betalen is mogelijk door gebruik te maken van Ideal. Hiermee heeft u de bestelling het snelst in huis.
  Ook kunt u het bedrag zelf ovemaken. Indien u hier voor kiest, wordt de bestelling pas verzonden als het geld op onze bankrekening is bijgeschreven. Als wij na 3 dagen nog geen betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd.